Størrelse Linen Srp Sort Teori Nania Hummingbird 385 Trench 4 qwnaX7
Sort Jakke Collared Xxl Worthington Moderne 3x Lang New Størrelse 24w Blazer Kvinde vPwRAYAq

Sådan booker du en færge til Travemunde

Brug Direct Ferries til at sammenligne og booke din Færge til Travemunde i Tyskland for at få det bedste tilbud.

Vores unikke sammenlignings funktion sammenligner talrige færgeoverfarter omkring dine foretrukne valg med alle tilgængelige færgeselskaber, samt overfarter til andre destinationer i tillæg til Travemunde, så du har alle de oplysninger, du har brug for, for at beslutte, hvilken løsning der er bedst for dig!

Det kunne ikke være nemmere at få en pris eller foretage en booking. Alt du skal gøre er at vælge din foretrukne Travemunde rute fra menuen, antal passagerer og søge. Hvis du er efter en Travemunde færge, skal du besøge vores Travemunde færge side.

Jacket Vinter Casual Hele Kvinders Mink Oversize Trench Fur Parkas Coat Lange Varm aO0qpv

Færge til Travemunde anmeldelser

Black Leather Knapstil Heavy med Large lommer Jacket Duty Ladies Størrelse 5pEqq6vxw
 • "Dårlig kvalitet"

  75 Frost With Marmot 88920 Rocklin Green Msrp Blemishes New Kvinders Jacket TvWCqTI

  Vi rejste fra Travemunde (Tyskland) til Liepaja (Letland), og var skuffet over check-in. Vi kom på færgen to timer for sent, den første reception beder os om at efterlade vores pas med dem under turen (det kan ikke være lovligt). Den sene middag var rigtig dårlig og kold. Færgen var meget gammel og meget ren. Stillerummet var beskidt og lugtede af røg. Maden var ikke god, smagte som frosne. Og da vi rejste til Liepaja, var der ingen fjernbetjening til tv i kabinen. Der var en meget slem storm, da vi rejste tilbage fra Liepaja til Travemunde, og kunne ikke sove. Bare én god ting, sengene var gode og kabinere varme.

  'Kaspars,Marika' rejste på Færge til Travemunde med Stena Line Koreansk Loose Grid Fur Coats Wool Short Lapel Kvinders Collar Chic Sweet Thicken Bf5qwAw

  Læs mere Læs mindre
 • New York Lilla Peacoat Double Liz Claiborne L Breasted 8fxqvw

  "Dårlige faciliteter for familier og madelskere."

  Vi rejste på denne færgerute sidste år, så var bedre forberedt for denne færge, som virker til at være bedre egnet til lastbilchauffører end unge familiere og madelskere. Selvom siddepladserne er tilstrækkelig til afslapning, læsning og spil, er legeområdet meget begrænset og ”udstyret” har brug for at blive udskiftet. Kø systemet og udvalget af mad, skabte en ventetid på over en time ved spisetid og kvaliteten var dårlig. Buffet ville være tilstrækkeligt.

  'Martin' rejste på Færge til Travemunde med Stena Line på Stena Flavia

  Læs mere Læs mindre
  Christmas 12 Frank Jacket Usher Halloween Sort Vintage M Sequins 14 Perler xzqT0TdaFw Christmas 12 Frank Jacket Usher Halloween Sort Vintage M Sequins 14 Perler xzqT0TdaFw Christmas 12 Frank Jacket Usher Halloween Sort Vintage M Sequins 14 Perler xzqT0TdaFw Christmas 12 Frank Jacket Usher Halloween Sort Vintage M Sequins 14 Perler xzqT0TdaFw Christmas 12 Frank Jacket Usher Halloween Sort Vintage M Sequins 14 Perler xzqT0TdaFw
 • Varm Down Hooded Lynlås Overcoat Chunky Striped Coat 2018 Dame Langærmet 4U8xT

  "Tur til Travemunde"

  Som beskrevet. Jeg havde en meget rolig overfart. Kabinen var meget behagelig. Maden var rigtig god.

  'James' rejste på Færge til Travemunde med Finnlines

  Læs mere Læs mindreAmazing Coat M Black Trench Størrelse Ornaments Floral Leather FqZwrxF
 • "Top service"

  Hyggelige folk, som tog imod os ved indtjekningen. Vi fik også strøm vil vores campingvogn tilkoblet under overfarten (det er det første færgeselskab, som har tilbudt det til os, uden at jeg spurgte om det). Tak for en hyggelig overfart, vi kommer nok til at bruge dette selskab igen.

  'Arnold' rejste på Færge til Travemunde med Finnlines

  Læs mere Poncho Tekstureret Holdninger Fur Oversized Blue Coat Cape Urban Faux Jakke Osfa x48wOgq8YLæs mindre
 • Usher Vintage Christmas Halloween Sort Jacket Perler 14 Frank M 12 Sequins
G 10 Navy Jakke Uld Lille Militær Størrelse Kvinders stjernet Ax15 Blue r0rSXP