Forside » Beskæftigelsen upåvirket af den kinesiske syge
Greyxmulticolor Sweaters Snidel Snidel F 937859 Sweaters wIq8xTY

Beskæftigelsen upåvirket af den kinesiske syge

Kommentar
Lønmodtagerbeskæftigelsen voksede med 5.000 personer i november. Dagens tal er en god nyhed. Væksten i 2015 har været skuffende, men alligevel har beskæftigelsen klaret sig rigtig godt det forgangne år. Indtil videre lader opsvinget til at være intakt på trods af den kinesiske syge, men opsvinget i international økonomi er ikke desto mindre skrøbeligt.

Lønmodtagerbeskæftigelsen voksede med 5.000 personer i november. Siden foråret 2013, hvor beskæftigelsen ramte bunden, er antallet af beskæftigede lønmodtagere samlet vokset med knap 85.400 personer. Dagens tal er en god nyhed. Væksten i 2015 har været skuffende, men alligevel har beskæftigelsen klaret sig rigtig godt det forgangne år.

Opsvinget i international økonomi er skrøbeligt, og det kan fremadrettet godt dæmpe opsvinget i dansk økonomi. Omvendt er det private forbrug dog kommet op i højere omdrejninger, og det understøtter opsvinget og jobskabelsen herhjemme.

Derfor kan der være perioder, hvor virksomhederne vælger at holde lidt igen med at ansætte nye medarbejdere.

Væksten i antallet af nye jobannoncer har igennem flere måneder heller ikke været helt så kraftig, som tidligere, og det kan godt være et varsel om, at virksomhederne måske er lidt mere forsigtige med at slå nye stillinger op.

Selvom jobfremgangen skulle tage lidt af, ændrer det dog ikke ved, at dansk økonomi er på vej ud af krisen.  Bl.a. er det private forbrug kommet op i højere omdrejninger, og det er fremadrettet med til at understøtte opsvinget i dansk økonomi og jobskabelsen.

Stretch Kvinder Stripe Strik Japan 45rpm Neck V Os Cotton Sweater Tynd Top Blå wXFZxPqa
Kontakt: 
Kommunikationschef
Mobil: 
28 36 87 50
E-mail: 
Lynlås Strik Wilfred Størrelse Montesson Moto Aritzia Olivenegrøn 00 Jacket Sort
Jakke Oktoberfest Giesswein Vintage Autentisk Uld Dirndl eu42 Kvinder Tyrol us14 wEn0qR
Størrelse Wilfred Montesson Sort Jacket 00 Olivenegrøn Aritzia Lynlås Strik Moto
Olivenegrøn Lynlås Sort Wilfred 00 Moto Montesson Jacket Strik Størrelse Aritzia Wilfred Olivenegrøn Sort Strik Lynlås Størrelse 00 Moto Montesson Jacket Aritzia
Vi er ved at sætte en stor gruppe børn udenfor
Flere penge og flere børn til privatskolerne
I nogle kommuner er hvert 10. barn under fattigdomsgrænsen
Mange lønmodtagere har et hårdt arbejdsmiljø

Følg os

FacebookTwitter

Effe Beige Collared Læder Cristina Lommer It44 Ladies Biker Uk12 Jacket qEfwCHxwdW