Forside » Beskæftigelsen upåvirket af den kinesiske syge
line Mock Full Frakke 4 Størrelse Front Ferretti Ull Alberta Grey Collar Jakke Zip A Yzq75x

Beskæftigelsen upåvirket af den kinesiske syge

Kommentar
Lønmodtagerbeskæftigelsen voksede med 5.000 personer i november. Dagens tal er en god nyhed. Væksten i 2015 har været skuffende, men alligevel har beskæftigelsen klaret sig rigtig godt det forgangne år. Indtil videre lader opsvinget til at være intakt på trods af den kinesiske syge, men opsvinget i international økonomi er ikke desto mindre skrøbeligt.

Lønmodtagerbeskæftigelsen voksede med 5.000 personer i november. Siden foråret 2013, hvor beskæftigelsen ramte bunden, er antallet af beskæftigede lønmodtagere samlet vokset med knap 85.400 personer. Dagens tal er en god nyhed. Væksten i 2015 har været skuffende, men alligevel har beskæftigelsen klaret sig rigtig godt det forgangne år.

Opsvinget i international økonomi er skrøbeligt, og det kan fremadrettet godt dæmpe opsvinget i dansk økonomi. Omvendt er det private forbrug dog kommet op i højere omdrejninger, og det understøtter opsvinget og jobskabelsen herhjemme.

Derfor kan der være perioder, hvor virksomhederne vælger at holde lidt igen med at ansætte nye medarbejdere.

Væksten i antallet af nye jobannoncer har igennem flere måneder heller ikke været helt så kraftig, som tidligere, og det kan godt være et varsel om, at virksomhederne måske er lidt mere forsigtige med at slå nye stillinger op.

Selvom jobfremgangen skulle tage lidt af, ændrer det dog ikke ved, at dansk økonomi er på vej ud af krisen.  Bl.a. er det private forbrug kommet op i højere omdrejninger, og det er fremadrettet med til at understøtte opsvinget i dansk økonomi og jobskabelsen.

efterår enorm ægte frakke naturlige fuld haze pels Kvinders pels mink krave honning qBXvwz5
Kontakt: 
Kommunikationschef
Mobil: 
28 36 87 50
E-mail: 
Uld Kinesisk Lang Lolita Kjole Blomster Retro Blend Broderet Frakke Jakke Kvinders
Klein Anne sort Velvet Sweater Plus Size Kvinders Poncho 1x Tfqw7f
Lolita Uld Kvinders Frakke Blomster Retro Blend Jakke Lang Kjole Broderet Kinesisk
Kjole Broderet Jakke Lolita Lang Blend Kvinders Blomster Frakke Retro Kinesisk Uld Uld Lolita Kjole Kvinders Retro Blomster Lang Broderet Blend Jakke Kinesisk Frakke
Vi er ved at sætte en stor gruppe børn udenfor
Flere penge og flere børn til privatskolerne
I nogle kommuner er hvert 10. barn under fattigdomsgrænsen
Mange lønmodtagere har et hårdt arbejdsmiljø

Følg os

FacebookTwitter

Feminin Top Hvid Xl blonder Casual Sexy Kvinder langærmet v6Pvw0xqAR